0 2018.06.15 Figyelemfelhívás - csalók

A Baranya megyei Fogyasztóvédelmi Egyesület felhívja a figyelmet két olyan jelenségre, melyekkel gyakran találkozunk az elmúlt időszakban.

Többször is előfordult, hogy bizonyos cégek, kft-k jelentkeznek családoknál és javasolják, hogy hívjanak meg a lakásukra rokonokat, ismerősöket egy tájékoztatóra, ahol a cég emberei mutatnak be méregdrága, de rendkívül hatásosnak beállított egészségmegőrző készülékeket.

Teljes cikk megtekintése
0 2018.05.25 Kutatási felmérés
Idős hozzátartozót ápol? Kérjük, szánjon időt egy kérdőív kitöltésére! Válaszai segíthetik a szolgáltatások fejlesztését!

A kérdőív kitöltéséhez kattintson IDE.
Teljes cikk megtekintése
 
0 2018.04.27 Tájékoztató

Bevallási határidő - 2018.05.31 !

A naptári évvel azonos üzleti évű adózók a 2017. évre vonatkozó helyi iparűzési adóbevallást 2018. 05. 31. napjáig nyújthatják be késedelem nélkül.

Ezen időpontig kell a megfizetett adóelőleg és adóelőleg-kiegészítés, valamint az adóévre megállapított adó pozitív különbözetét megfizetni, illetve a túlfizetést ettől az időponttól igényelhető vissza.


Teljes cikk megtekintése
0 2018.01.11 Kéményseprőipari sormunka ütemezése 2018-ban

A sormunka a kéményseprőipari szerv vagy kéményseprőipari szolgáltató megrendelés nélkül, rendszeres időközönként, tűzbiztonsági okból ingatlanról-ingatlanra járva, úgynevezett „sorban” végzett ellenőrző tevékenysége. Az ellenőrzés kiterjed az ingatlanhoz tartozó tüzelőberendezés égéstermékének elvezetésére szolgáló kémény (kémények), tartalékkémény, továbbá a bekötő- és összekötő elemek, valamint ezek tartozékainak átvizsgálására, szükség szerinti tisztítására, négyévenkénti műszaki felülvizsgálatára. Január elsejét követően az egylakásos ingatlanokba időpont-egyeztetés után mennek a kéményseprők, az ellenőrzések csak a társasházakban és a lakásszövetkezeti lakóépületekben történnek előre elkészített ütemterv szerint.

Teljes cikk megtekintése
 
0 2018.01.05 Számla változás

Az Adóügyi Osztály által vezetett helyi adószámlák számlaszámai - számlavezető váltás miatt – 2018. 01. 01-től megváltoztak. Az új számlaszámok a gov.pecs.hu /Online ügyintézés/Helyi adók oldalon, a Letölthető nyomtatványok között megtalálhatók.

2018. június 30-a után a korábbi számlaszámokra sem átutalással sem postai csekken befizetés nem teljesíthető!

Teljes cikk megtekintése
 
1. lap (Összesen: 1) - Frissít